dimecres, 29 de juny del 2011

Érem pocs, però hi érem...

En defensa d'un Ensenyament Públic de Qualitat

Petita Marea groga a la Plaça de la Vila


dimarts, 28 de juny del 2011

Concentració a la Plaça de la Vila


Demà dimecres 29 de juny a les 14,00 h. concentració de la Marea groga a la Plaça de la Vila. Fem-nos sentir contra  les retallades. ¡No hi falteu!

dilluns, 27 de juny del 2011

La Marea Groga al Delta

Delta, el periòdic independent del Prat, publica aquest article de Rocío Núñez sobre la Marea groga

dimarts, 21 de juny del 2011

19J. Nosaltres també hi érem!!

                                                                           Font: catalunyaesmou.wordpress.com

Aquí podeu veure unes imatges de la massiva manifestació, festiva i pacífica, que va tenir lloc a Barcelona diumenge passat. La marea groga també va reivindicar una educació pública i de qualitat.


dijous, 16 de juny del 2011

Manifestació pacífica (19 juny)

El proper diumenge a les 16’30h a Plaça Universitat.

Serem pacífics però sorolloSOS


Cedant arma togae


Manifestem el nostre rebuig per la violència que, per part d’alguns exaltats, es va veure ahir a Barcelona. Al Prat es mou i al moviment anomenat Marea Groga pensem que la violència i les agressions físiques no són el camí per aconseguir els nostres objectius i, de la mateixa manera que varem refusar, fa uns dies, la brutalitat policial a Plaça Catalunya, refusem ara el comportament d’alguns que, amb les seves accions, no fan altra cosa que demostrar la seva deslleialtat amb el seus companys.
Que les armes deixin pas a la paraula, amb violència mai no s’ha aconseguit res.

Aprofitem per  recordar-vos que el proper dimecres 29 de juny farem una concentració groga massiva a les 14,00h. a la Plaça de la Vila

dimarts, 7 de juny del 2011

Entrevista de El Prat Ràdio a El Prat es mou

Avui dimarts 7 de juny el magazine matinal Planeta Prat, de El Prat Ràdio, ha realitzat una entrevista en directe a Gabriel Almirante i a Olga Miguel, professors de secundària, per parlar sobre el moviment Marea Groga i sobre les retallades a l'ensenyament i els serveis públics en general.
Des del Prat es mou agraïm l'interès mostrat, especialment al Jose David Muñoz, conductor del magazine.
A continuació es mostren unes imatges que il.lustren aquesta entrevista.
   
Olga, Gabriel i David a punt de començar el programa 

Olga i Gabriel a l'estudi

A continuació, un vídeo amb alguns moments de l'entrevista:

I si voleu escoltar l'entrevista sencera, aquí la teniu:


divendres, 3 de juny del 2011

El sector educatiu critica les primeres retallades

Riuades grogues al Prat

Petites riuades grogues han confluit la tarda d'ahir en l'avinguda Montserrat del Prat. A la convocatòria de les AMPAs del Bernat Metge i del Jacint Verdaguer s'han sumat docents d'uns quants centres educatius públics. Especial atenció mereix la canalla, molt activa aprenent i ensenyant a lluitar pels propis drets.



De 03/06/2011 Concentració groga AMPAs i profes

dimecres, 1 de juny del 2011

Un dimecres groc més al Prat

La cruïlla d'avinguda Montserrat amb Frederic Soler, com ja es habitual cada dimecres groc, ha estat punt de trobada dels instituts públics del Prat. En aquesta ocasió als profes del Baldiri Guilera, del Salvador Dalí i de l'Estany de la Ricarda s'han sumat també profes del Ribera Baixa. Per la seva banda, les escoles de primària s'han concentrat a migdia a la Plaça de la Vila. L'objectiu d'aquesta posada en escena és concienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre els efectes nocius de les retallades presupostàries aplicades a l'educació pública. Les pancartes són prou eloqüents i el color groc de la samarreta s'ha convertit, i no només per a aquest col·lectiu professional, en un dels símbols de la indignació compartida per gran part de la societat.



Font de les fotografies: Maria Garcia i El Prat es mou

Al Prat sumem grocs

Com cada dimecres -l'hora del pati ja no és per molts de nosaltres l'estona de descans per fer un café amb els companys- avui també ens hem manifestat pels carrers del Prat per trobar-nos a la cruïlla de l'Avinguda Montserrat amb Frederic Soler amb els companys d'altres instituts. Aquest 1 de juny ja érem quatre els instituts concentrats sota la Moreneta...

Salvador Dalí!!!

Baldiri Guilera!!!

L'Estany de la Ricarda!!!

Ribera Baixa!!!
De 01/06/2011 Més groc
Gràcies a tothom per les ganes i els ànims que hi poseu... Segur que entre tots aconseguirem alguna cosa, si més no, potser algun dia ens escoltaran...

Notes de premsa Ensenyament