dimecres, 29 de febrer del 2012

Concentració de docents de secundària 29 F al Prat

Uns quaranta docents dels instituts Baldiri Guilera, Estany de la Ricarda i Salvador Dalí s'han concentrat aquest matí a l'Avinguda de Montserrat a l'alçada de la Moreneta en protesta contra les retallades en educació. Després ha tingut lloc una assemblea, on han decidit continuar amb les mobilitzacions. El dimecres que ve 7 de març, mateix lloc i mateixa hora (11:30), tornaran a concentrar-se.

dimarts, 28 de febrer del 2012

Manifestació del dimarts 28 de febrer

Unes 200 persones, entre usuaris de la sanitat i l'ensenyament i professionals de la docència, es van aplegar al Prat de Llobregat per anar en manifestació des del CAP Ramon Vila fins a la Zonilla recorrent l'Avinguda de Montserrat. Les pancartes expressen el rebuig que generen les retallades en sanitat i educació i la privatització dels serveis públics.



I demà més amb els instituts de secundària...

De 01/06/2011 Cartells

divendres, 10 de febrer del 2012

Dissabte 11 de febrer, a les 17:00, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona


Dissabte 11 de febrer, a les 17:00, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona 

CONCENTRACIÓ:

"Per l’Educació Pública de Catalunya, cap retallada"




LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CATALUNYA CONVOCA UNA MOBILITZACIÓ UNITÀRIA:
“PER  L’EDUCACIÓ PÚBLICA DE CATALUNYA, CAP RETALLADA ”

Front les continues retallades  que està patint l’educació pública amb el pretext de la crisi econòmica, la Comunitat educativa de Catalunya fa una crida a les famílies, estudiants, professionals de l’educació,  i a tota la ciutadania a mobilitzar-se participant en la concentració del proper dissabte dia 11 de febrer a les 17 h per denunciar els efectes que estan tenint les retallades sobre el model educatiu públic, afectant les polítiques educatives, socials i laborals, vulnerant drets que posen en perill la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i, per tant, el futur dels nostres infants i joves. No a l’aprovació del pressupost d'Ensenyament de la Generalitat per al 2012, el qual és inferior al del 2007, tot i comptar amb 150.000 alumnes més. Reclamem per l’educació prioritat en la despesa pública  perquè és una de les claus per construir el futur.
Convoquem, doncs, a  les famílies, estudiants, professionals de l’educació,  i a tota la ciutadania a mobilitzar-se concentrant-nos  a  Plaça Sant Jaume dissabte 11 de Febrer a les 17:00 h.

Cal dir PROU! Uns altres pressupostos són possibles!

  
Podeu fer la vostra adhesió a: 

 http://ves.cat/a510

+ Informació a  http://badalonaesmou.blogspot.com/2012/02/11-febrer-comunitat-educativa.html 

Notes de premsa Ensenyament