divendres, 27 d’abril del 2012

Una forma alternativa de repartir el pastís del pressupost

Volem fer ressó d'aquest informe fet i publicat per la Coordinadora de Professorat de Sant Boi, que mostra una forma alternativa de fer els comptes públics.No a les retallades

dilluns, 23 d’abril del 2012

Manifestació per l'Educació Pública

Dissabte 21 d'abril una nova manifestació contra les retallades en l'educació pública va fer que milers de manifestants, professors, pares, mares i alumnes (fins i tot algun gosset), omplissin de gom a gom els carrers de Barcelona. Samarretes i globus de color groc van acolorir la Via Laietana fins a la plaça St. Jaume.


Classes de secundària a l'aeroport

Estudiants de secundària del Prat de Llobregat van rebre el passat divendres tarda, a la Terminal de l'aeroport T2B, classes de economia a càrrec del Seminari d'Economia crítica Taifa. L'acte, convocat per la Assemblea de professionals de la docència de la zona del Prat i amb el suport de la comunitat educativa, va aplegar un centenar de persones i s'emmarca dins la campanya de mobilitzacions en favor de l'Escola Pública i en contra de les retallades pressupostàries en serveis públics essencials com educació i sanitat. Després de la classe els participants es desplaçaren a la T1 per celebrar un Cercavila reivindicatiu.





Font del vídeo: Norma Brichs

 Repercussió mediàtica:   Ara   BTV    Cadena Ser    elPrat.tv   La Riuada   QUÉ    TVE Catalunya   3/24
 
 

dilluns, 16 d’abril del 2012

L'educació pública alça el vol

El proper divendres 20 d'abril estudiants de secundària del Prat rebran classes d'economia, capitalisme i retallades a l'aeroport del Prat. La iniciativa s'emmarca dins la campanya de mobilitzacions de la comunitat educativa del Prat per defensar i fomentar els valors de l'Escola Pública i en contra de les retallades en el pressupost destinat a educació. L'acte tindrà lloc a la terminal T2A de l'aeroport del Prat a les 16:30 hores. El meeting point per sortir conjuntament des de la localitat és l'estació de RENFE del Prat a les 16:00 hores. Tota la comunitat educativa està convidada a participar-hi.


Nota de Premsa: Que no ens tallin les ales!        OCTAVETES PER REPARTIR A L'AEROPORT

Comunicat de l'Assemblea de zona del Prat:

Companys i companyes,

Cansats que no ens facin cas i que continuin amb les seves polítiques de retallades i més retallades a l'educació pública per tal d'afavorir els interessos d'uns privilegiats, hem decidit passar a l'acció i anar-nos-en a l'aeroport a què se'ns escolti per tal d'alçar la veu cap a aquells que amb les seves polítiques neguen el futur del nostre jovent.

Convoquem a alumnat, professorat, mestres, pares, mares, estudiants, treballadors i treballadores, i també a qualsevol que s'indigni cada vegada que retallen l'educació en nom, diuen, del progrés. Us convidem a una classe molt especial el proper divendres 20 Abril a les 16:30 hs a l'aeroport de Barcelona.

Us esperem amb samarretes grogues, xiulets, pancartes i moltes ganes de fer sentir la nostra veu !

Assemblea zona del Prat de Llobregat.


III Assemblea del Prat contra les retallades


dimecres, 11 d’abril del 2012

Manifestació 21 d'abril contra les retallades en educació

Rectificació de l'hora: en lloc de les 18:00 hores, com diu el cartell, la manifestació començará a les 17:00 hores.

+ INFO

Notes de premsa Ensenyament