divendres, 9 de novembre del 2012

VAGA GENERAL 14N

De cartells reivindicatius
El proper dimecres 14 de novembre hi ha convocada una Vaga General a escala europea per combatre les polítiques de retallades aplicades pels nostres governs. 

Com a treballadors de l'educació tenim moltes raons per secundar la vaga: acomiadaments massius, més hores de treball a canvi de menys salari, salaris diferents per feines iguals i pitjors condicions laborals.

Però qui més raons tenen són els vostres/nostres fills, perquè tenen cada vegada menys professors, menys espai a les aules i, en general, menys recursos per ser atesos com es mereixen. Sense una educació de qualitat no tindran un futur digne. 

Com a ciutadans i usuaris també tenim moltes raons, perquè paguem impostos cada vegada més alts a canvi d'uns serveis cada vegada més privatitzats i de pitjor qualitat, i perquè la riquesa que entre tothom es genera es distribueix d'una forma cada vegada més injusta i desigual. 

Però és en la nostra qualitat de persones com més clares són les raons per sumar-se a la vaga: famílies senceres sense feina, sense casa i sense futur. 

Per fer front a aquesta política de la por us convidem a participar activament en la Vaga General (laboral, social i de consum), no acudint al lloc de treball, no utilitzant serveis, no comprant ni venent bens de consum. 

Des de la nostra condició de treballadors i ciutadans us convidem a aturar-vos, a sortir al carrer i a plantar cara a la por. 

 EL 14-N, VAGA GENERAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Notes de premsa Ensenyament