dissabte, 12 de maig del 2012

Èxit de la vaga de les bressol de Barcelona!


    Èxit de la vaga de les bressol de Barcelona
    Pedro Mercade Toro
    Maig 11 12:21AM  


    Aquesta tarda he estat a la manifestació convocada per les escoles bressol a la plaça Sant Jaume que tancava tres jornades de vaga i lluita que han estat tot un èxit. El primer dia de vaga van tancar (serveis mínims) 26 llars d'infants, el tercer dia han tancat 42. A banda d'això, en altres escoles bressols la vaga ha estat seguida per més o menys treballadores del centre.


    Que no ens diguin que les vagues continuades perden força, aquest col·lectiu ha anat guanyant força a mida que han passat els dies.


    Han fet una caixa de resistència a la qual han dipositat la retribució d'una jornada laboral totes les persones que participaven activament a la vaga i aquelles que han format part de serveis mínims i/o que també han volgut col·laborar. Aquest fons estava obert a ajudar, si es feia necessari, a aquelles persones que participaven activament a la vaga i es trobaven en una situació econòmica crítica. Crec que no s'ha donat el cas, així que tothom que ha participat a la vaga recuperarà, com a mínim, allò que ha aportat, a més de viure l'experiència de formar part d'un col·lectiu on els interessos comuns han estat per sobre dels individuals. Ha estat una lliçó de solidaritat.


    Acabant la concentració, cantant i ballant per la plaça, encara estaven plenes d'energia, sembla que en lloc de desgastar-se s'han recarregat de forces!


    Com, ja s'ha dit, són un model a seguir!


    Aviam quan ens toca a nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Notes de premsa Ensenyament