divendres, 11 de maig del 2012

Reunió coordinació de zones


Companys i companyes,


Després de dos anys de fortes retallades per part de les diferents administracions públiques, tant catalana com espanyola, constatem que la resposta per part del col.lectiu de treballadors públics de l´educació està sent dispersa i descoordinada. 



Som conscients de la dificultat d´articular respostes col.lectives per part dels diferents actors que conformen l´entramat del sector educatiu. Malgrat això, s´han anat consolidant diferents espais de treball com l´Assemblea groga o d´altres més recents com la Xarxa de docents contra les retallades. També cal tenir en compte l´esforç d´intentar unificar criteris mitjançant assemblees generals obertes a la participació individual del professorat. 



Entenem que per avançar en la millora de l´organització i respectant les dinàmiques ja existents dels diferents espais consolidats cal fer un pas endavant en l´intent d´estructurar un espai de coordinació entre les diferents assemblees de zones que funcionen a diferents municipis del territori català. 



Aquest espai hauria de servir com a instrument de coordinació de les estructures de base regulars que com a treballadors i treballadores tenim i sumar massa crítica al procés, tot coordinant les accions i reflexions que es porten a terme regularment. Per això us convidem el proper dimecres 16 Maig a les 18 hores a l'Escola Galileo Galilei del Prat de Llobregat amb la següent proposta d’ordre del dia :



1.Presentació zones i feina realitzada.

2.Objectius i funcionament espai de coordinació zones.
3.Propostes



Esperem que pogueu assistir a la reunió per tal de començar a teixir més i millor organització entre tots i totes.



Assemblea de zona del Prat de Llobregat
[Com arribar]

1 comentari:

  1. Hola, us vull compartir els criteris que he pensat que han de servir per planificar les accions en defensa de l'Educació Pública i unes propostes pel debat.
    http://miquelindignat.blogspot.com.es/2012/05/criteris-per-les-accions-en-la-defensa.html
    Salut,
    Miquel
    INS Pla Marcell (Cardedeu)

    ResponElimina

Notes de premsa Ensenyament