dimarts, 12 de juny del 2012

Comunicat de la coordinadora interzones


COORDINADORA INTERZONES
Sant Vicenç dels Horts


Companys i companyes,


Després de dues assemblees de coordinació d´interzones  realitzades  i diverses setmanes de treball a les zones i als centres consultant als claustres de secundària i primària qüestions relacionades  amb el principi de curs 2012-13 constatem (1) :

  1. Una  forta  tendència  per part dels  docents consultats  de primària i secundària a no començar les classes els dies 12 i 13 setembre respectivament, pels possibles comiats d’interins i substituts.

  1. No realitzar sortides ni colònies el proper curs perquè no es donen unes mínimes condicions de treball del personal docent per a tal efecte.

Per això instem a continuar recollint les dades i enviar-les al grup de distribució de correu de la Coordinadora interzones, o, en el seu defecte, portar-les a la propera reunió de coordinació interzones que es realitzarà el proper dia 20 juny a les 17 hs al INS Jaume Balmes de la ciutat de Barcelona, Carrer Pau Claris, 121, on es prendran les decisions  pertinents  com a col·lectiu en assemblea. A continuació les conclusions seran presentades a l´assemblea de la comunitat educativa que es realitzarà a les 19 hs al mateix centre.

(1) Les dades de què es disposa a dia 8 de Juny a partir de 2.733 persones consultades, de les quals 1.845 han respost, més d´un 50% manifesten no començar  classes al setembre i més d’un 50% també no realitzar sortides ni colònies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Notes de premsa Ensenyament