divendres, 6 de juliol del 2012

Carta a les direccions del Prat demanant informació sobre retallades


Benvolguda direcció:


Davant de la cada vegada més greu situació política i social, i davant del creixent empitjorament de les nostres condicions laborals i professionals s'han posat en marxa diferents moviments i iniciatives locals que intenten posar fre a la política de retallades que provoquen els fets esmentats. Una d'aquestes iniciatives és l'Assemblea de docents del Prat, que es reuneix quinzenalment a l'Escola Verdaguer.



En aquesta assemblea de docents s'ha proposat, entre d'altres mesures, recollir les dades numèriques referents als efectes reals de les retallades en tots els centres educatius de titularitat pública del Prat de Llobregat i, a partir d'aquestes, elaborar un informe complet que pugui ser publicat. L'informe pretén recollir les variacions de matrícula, plantilla docent, ràtios i pressupost al llarg dels últims tres cursos, i la seva publicació té la intenció de sensibilitzar i conscienciar tant la ciutadania com les autoritats municipals sobre els efectes concrets de les retallades a escala local. En la difusió de les dades obtingudes, garantim que aquestes no seran utilitzades de manera parcial ni interessada.



Adjuntem a baix una petita enquesta de sol·licitud de dades. Si voleu participar en l'esmentada campanya, només heu de respondre a aquest correu omplint l'enquesta al costat de les dades sol·licitades. 



Aprofitem l'ocasió per animar-vos a assistir a les sessions de l'Assemblea de docents de la zona del Prat. La propera tindrà lloc el dilluns 3 de setembre del 2012 a les 13:hores a l'Escola Verdaguer.



Cordialment a la vostra disposició,
Assemblea de docents del Prat





ENQUESTA DE SOL·LICITUD DE DADES PER QUANTIFICAR ELS EFECTES DE LES RETALLADES EDUCATIVES A ESCALA LOCAL

A) Nom del centre: 

B) Matrícula en nombre total d'alumnes
Curs 2010-2011:
Curs 2011-2012:
Curs 2012-2013:

C) Plantilla del centre en nombre total de places docents, segons el "Llistat de grups i dotacions de plantilla":
Curs 2010-2011:
Curs 2011-2012:
Curs 2012-2013:

D) Pressupost per a funcionament del centre:
Any 2010:
Any 2011:
Any 2012:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Notes de premsa Ensenyament