dilluns, 16 d’abril del 2012

L'educació pública alça el vol

El proper divendres 20 d'abril estudiants de secundària del Prat rebran classes d'economia, capitalisme i retallades a l'aeroport del Prat. La iniciativa s'emmarca dins la campanya de mobilitzacions de la comunitat educativa del Prat per defensar i fomentar els valors de l'Escola Pública i en contra de les retallades en el pressupost destinat a educació. L'acte tindrà lloc a la terminal T2A de l'aeroport del Prat a les 16:30 hores. El meeting point per sortir conjuntament des de la localitat és l'estació de RENFE del Prat a les 16:00 hores. Tota la comunitat educativa està convidada a participar-hi.


Nota de Premsa: Que no ens tallin les ales!        OCTAVETES PER REPARTIR A L'AEROPORT

Comunicat de l'Assemblea de zona del Prat:

Companys i companyes,

Cansats que no ens facin cas i que continuin amb les seves polítiques de retallades i més retallades a l'educació pública per tal d'afavorir els interessos d'uns privilegiats, hem decidit passar a l'acció i anar-nos-en a l'aeroport a què se'ns escolti per tal d'alçar la veu cap a aquells que amb les seves polítiques neguen el futur del nostre jovent.

Convoquem a alumnat, professorat, mestres, pares, mares, estudiants, treballadors i treballadores, i també a qualsevol que s'indigni cada vegada que retallen l'educació en nom, diuen, del progrés. Us convidem a una classe molt especial el proper divendres 20 Abril a les 16:30 hs a l'aeroport de Barcelona.

Us esperem amb samarretes grogues, xiulets, pancartes i moltes ganes de fer sentir la nostra veu !

Assemblea zona del Prat de Llobregat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Notes de premsa Ensenyament