dimarts, 26 de juny del 2012

Manifest contra el pagament del deute


MANIFEST DEL PRAT CONTRA PAGAMENT DEL DEUTE           [Últims acords]
[Recollida de signatures:    en paper  /  online  ]

Hi ha més de 5 milions de raons per no pagar el deute Ens han instal·lat en la lògica del deute: Cal fer retallades als serveis socials, privatitzar els serveis públics rendibles, vendre el patrimoni públic, rebaixar els sous i augmentar els imposts i les tarifes dels serveis que ja hem pagat… i tot per a pagar el deute.

Ens han dit que hem viscut per sobre de les nostres possibilitats, que ens hem endeutat més del compte, i que ara toca pagar.

Ens diuen que si no paguem serà el caos, que la Unió Europea s’enfonsarà i que l'Euro caurà duent-nos al desastre.

Però el desastre ja l’estem patint en forma de menys sanitat, menys educació, menys treball i menys salari, i també en forma d'augments d'imposts i de taxes, de copagaments i de pujades de tarifes al transport i l'energia i l'aigua, que abans eren públiques. Mentre els diners públics desapareixen en milers de milions al forat sense fons del deute bancari i privat, que va passant progressivament a ser públic, els bancs i els grans especuladors es reparteixen el botí dels nostres sacrificis.

Per tot això, i perquè no se'ns consulta, volem fer sentir la nostra veu contra les retallades i contra el pagament del deute. Perquè primer són les necessitats de la gent, l'ocupació i l'habitatge, els sous dignes i els serveis públics; perquè el primer és escoltar els afectats i afectades,

Perquè amb l'empobriment de la majoria no ha de pagar la crisi provocada per uns pocs!
I perquè hi ha més de 5 milions de raons per fer-ho,
Primer a EL PRAT i després a tot arreu:
REFERÈNDUM JA CONTRA EL PAGAMENT DEL DEUTE!
EL PRAT CONTRA LES RETALLADES
Estiu 2012


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Notes de premsa Ensenyament